Eksisteret siden 1930

Medlem af Danske Slagtermestre

Din lokale slagter

Slagter priser​

Alt i slagtning kvæg, grise, lam, geder og heste.​

Slagtning af Gris​

450,-​

Slagtning af Frilands Gris

​550,-​

(pga. Trikin prøve)​

Partering efter eget ønske

3,- pr. kg.

Slagtning af Lam/geder

inkl. udskæring efter eget ønske

425,-

Bortskaffelse af skind

0,-​

Slagtning af kvæg

1500,-​

Partering

5,- pr. kg.

Hel kvæg til hak

6,- pr. kg.

Vakuum pakning af kvæg og gris

+ 6 pr. kg.

Vakuum pakning af lam

250,- pr stk​

Slagtning af Hest

1500,-

Partering

5,- pr. kg.

Fremstilling af røgvare

25,- pr. kg.

Fremstilling af røget rullepølse

45,- pr stk.

Fremstilling af almindelig rullepølse

40,- pr stk.

Fremstilling af spegepølser

​(min. 10 kg.)

50,- pr. kg.

Fremstilling af medister

​(min. 10 kg.)

25,- pr. kg

Skydning på mark

600,-​

Ved første dyr

300,-​

For de andre

Nødslagtning

800,- pr. dyr

BSE prøve

250,-

Blodprøve

0,-​

Har du spørgsmål?​

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

FIRMAINFO​

Kontrolrapport​ butik

Kontrolrapport​ slagteri

Åbningstider

Mandag​

Slagterdag​

Tirsdag

09.00 - 17.00

Onsdag

Lukket​

Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 17.00

Lørdag

09.00 - 12.00

Søndag

Lukket